Zostań trenerem Pokemon!
Witaj!
Nazywam się profesor Rowan i umożliwiam Ci wybór Twojego pierwszego Pokemona.
Bądź rozważny, bowiem Pokemon to nie zabawka, a towarzysz na całe życie. Wybierz mądrze i nie żałuj!
Dodatkowo dostaniesz także Pokedex, elektroniczną encyklopedię Pokemon oraz 1250$ na start.
Miłej zabawy!
Turtwig, Pokemon roślinny
Ataki: Tackle
Chimchar, Pokemon ognisty
Ataki: Scratch
Piplup, Pokemon wodny
Ataki: Pound
Ależ proszę. Ale bądź dobrym trenerem dla niego. Twój Turtwig zna na razie tylko jeden atak, jest nim Tackle. Ruszaj na przygodę! Nie zapomnij kupić pokeballi w sklepie.
Do laboratorium wszedł 16 letni chłopak. Nieśmiało rozejrzał się po pomieszczeniu po czym podszedł do starszego mężczyzny w białym fartuchu.
- Witam, czy mogę tutaj dostać starter dla trenera pokemon?
Po wyjaśnieniu wszystkiego i przedstawieniu pokemonów chłopak wziął na ręce małą małpkę.
- Ten jest zaje... fajny. Wezmę tego. Nazywa się Chimchar, czyż nie?
Do laboratorium wszedł dwunastoletni chłopiec.
- Chyba tutaj miałem przyjść po swojego swojego pokemona. Bardzo chciałbym dostać Turtwiga.
Ale dzisiaj mam ruch w laboratorium.
Proszę, oto Chimchar dla Necro, a to Turtwig dla Raistopa. Dbajcie o nie, bo to Wasze pierwsze Pokemony. Od dziś jesteście odpowiedzialni za nie.
Otrzymujecie też po 5 pokeballi i 1250$ na dobry start.
Przygodaaaa!
Profesor Rowan jest wkurzony, że tyle osób wybiera Turtwiga. To już ostatni dzisiaj. Resztę musi wybreedować. Oto on! Teraz zostaje Ci tylko udać się na przygodę!
Kapuczino wpadł do laboratorium jakby opętało go stado dzikich i krwiożerczych Banette.
- Siema profesorze. Dawaj mi Piplupa ^^ Please! Lovciam Piplupy, są takie szłodkie ^^.
Witajże mój mistrzu i wzorze do naśladowania w wiedzy o Pokemonach! Jakże radosny jest ten dzień, gdy ja, trener bez Pokemona, mam okazję wreszcie zdobyć swoje pierwsze stworzonko w celu annihilacji innych stworzonego dla sławy, kasy i pięknych trenerek!
Dlatego... poproszę ciebie o Chimchara. Jego ognisty temperament oraz zabójcza skuteczność w walce z drzewami na pewno mi się przyda na samym początku. Po co w końcu HM01 zwany CUTem, skoro mogę podpalać?
[Bawi się w GMa]
Witaj, młody podróżniku! Cieszę się, że Twój wybór padł na Chimchara. To rozsądna decyzja. Przed Tobą wiele dni wspaniałej podróży, tak więc żeby Ci pomóc otrzymasz na start Pokedex, 5 Pokeballi oraz 1250$. Bądź rozważny i krocz śmiało przez świat! Powodzenia!
Nowicjusz
Hmmmm, hej Rowciu, czy mógłbym dostać od ciebie turtwig'a? Lubię rośliny, nawet mam kilka nazywam je jedna nazywa się Helena, bo zjada muchy. Czy to nowa koszula? Wygląda pan w niej bardzo kobieco.